a osat 120       

Fixus A-Osat, Vammala Fixus-ketju tarjoaa autoilijoille kilpailukykyiset ja kattavat vaihtoehdot autovaraosissa, lisävarusteissa, kemikaaleissa, työkaluissa sekä huoltokorjaamopalveluissa.

www.fixus.fi


 enset2  

Enset on Pirkanmaalla toimiva kappaletavaroiden nouto- ja jakelukuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike. Kyydissämme paketit, lavat ja isommatkin kollit kulkevat perille nopeasti ja luotettavasti. Toimimme Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa useiden kansainvälisten logistiikkayritysten alihankkijana. Yhteistyössä kumppaniemme kanssa tarjoamme koko Suomen kattavan jakeluverkoston.

www.enset.fi


 sastamalankaupunki2  

Sastamala on Länsi-Suomessa Pirkanmaalla sijaitseva noin 24 600 asukkaan kaupunki. Sastamala on vireä paikkakunta, jossa sijaitsee muun muassa valtakunnallinen suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, kirjailija Mauri Kunnaksen piirroshahmojen pohjalta syntynyt Herra Hakkaraisen talo sekä Tyrvään Pyhän Olavin kirkko. Paitsi kulttuuri- Sastamala on myös tunnettu urheilukaupunki. Sastamalassa luonnonkauneus yhdistyy moderniin kaupunkimaisemaan luoden ainutlaatuiset mahdollisuudet asua vaikkapa rantamaisemissa kaupungin keskustassa. Vahva yrityskulttuuri taas luo omat edellytyksensä elää ja menestyä Sastamalassa.

www.sastamala.fi  tai www.sastamalanseudulle.fi


 fenno  

FennoSteel Oy on keskisuuri pakoputkien ja ohutseinäputkien valmistaja. Suurimpia asiakkaitamme ovat autojen maahantuojat ja autotarviketukkuliikkeet. Jatkuva tuotekehityksemme pitää valikoimamme kilpailukykyisenä ja ajan tasalla.

www.fennosteel.fi


 Kartinclublogo  

Koko perheen viihdekeskus Helsingissä, Turussa ja Oulussa.

www.kic.fi


 panchovilla  

Pancho Villan, tuon Meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty ravintolaketjumme tarjoaa laajat valikoimat erilaisia herkkuja Meksikolaisessa hengessä. Isot annokset ja reilua ruokaa kaikille oli kantava teema kun vuosituhannen alussa ideoitiin uutta ruokaravintolaa. Vuonna 2001 avattiin ensimmäinen ravintolamme Tampereen Tammelan kaupunginosaan. Laadukkaat ravintolamme löydät tänä päivänä jo usealta paikkakunnalta.

www.panchovilla.fi


 kilpipaino2  

Kilpipaino Oy on Nokialla toimiva, yksi Pirkanmaan ja jopa Suomen merkittävimmistä kilpi- ja painoalan yrityksistä. 25 vuoden kokemus takaa varmat ja aikataulussaan pysyvät toimitukset, sekä erittäin ammattiaitoisen asennuspalvelun. Kilpipaino vastaa myös Juuso-Matin kilpailukaluston ulkonäöstä.

www.kilpipaino.fi


 tampereenlihajaloste  

Nyt puhutaan makkarasta!

 

 

www.tampereenlihajaloste.fi


 hoikkahoikka2  

Hoikka & Hoikka Oy on vuonna 2007 perustettu laadukkaan työn taitaja ja monialaosaaja. Päätoimialueenamme on Pirkanmaa ja Satakunta, mutta eri projekteja olemme toteuttaneet aina pääkaupunkiseudulle asti. Veljesten omistama yritys toimii pääosin kahden omistajansa voimin, mutta työtehtävän niin vaatiessa käytämme apuna luotettavia ja laadukkaaseen työhön sitoutuneita alihankkijoita. Kun kotisi kaipaa uutta pintaa tai suunnittelet kokonaan uuden rakennuttamista:  www.hoikka-hoikka.fi


 sk kaivin logo 20152  

Palveluitamme ovat muun muassa: Louhintatyöt, kalliorakentaminen, maanalainen louhinta ruiskubetonointi sekä tunnelityöt.

www.sk-kaivin.fi


 ideaxi2  

Olemme kotisivupalveluihin ja mainosmateriaalien tuotantoon keskittynyt digitoimisto.
Palveluihimme kuuluu lisäksi markkinoinnin suunnittelu ja toteutus mm. sosiaalisessa mediassa ja hakukoneissa.

www.ideaxi.fi


 RimFix120  

Olemme Sastamalassa sijaitseva yritys joka on erikoistunut vanteiden kiilotuksiin ja kunnostuksiin, suoritamme kiillotusta täryrummulla myös muille kappaleille esim. moottoripyörien ja autojen osille. Tällä hetkellä laittestostamme löytyy mm. tärykiilotuskone, puhalluskaappi, laikkakiillotuskone, vanteiden oikaisukone, rengas. ja tasapainotuskone sekä jauhemaalauslaitteisto. Suoritamme vanteille myös täyttö- ja korjaushitsauksia.

www.rimfix.fi


 pyymaki2  

Pyymäen Leipomo on yritys, jossa 50-vuotinen perinne ja osaaminen näkyvät vahvana myös tänään. Kolmannen polven perheyrityksessä leivotaan tutun turvallisia klassikoita ja valmistetaan kaiken aikaa uusia makuelämyksiä. Pyymäen Leipomo leipoo korkealuokkaisia, itse alusta loppuun valmistettuja tuotteita, joissa yhdistyvät perinne, laatu ja taito tehdä maukkainta makua.

www.pyymaenleipomo.fi


 vsh logo nettivalkoinen  

 Vammalan Siivoushuolto Oy

 

www.siivoushuolto.net


junttila2  

Junttilan tila Oy

www.junttilantila.fi


hyotykerays2  

Vammalan Hyötykeräys Oy

www.vhk.fi


telila2  

Telilän Sähkötyö Oy

www.telila.fi


expert2  

Expert, Sastamala

www.expert.fi


samikoivu2  

Puutavaramyynti Sami Koivu


neonsport2  

Neon Sport

www.neonsport.fi


     

kunnonstartti2  

Kunnon Startti Oy

www.kunnonstartti.fi


Vammaspaino logo  

VAMMASPAINO

www.vammaspaino.com


moottorikoneistamo logo  

Vammalan Moottorikoneistamo

www.moottorikoneistamo.com
Juuso-Matti Facebookissa